POLÍTICA DE PRIVACITAT

AGRO90, S. L.  B59076802 amb domicili a C/ Barcelona, 31 baixos. 08242 Manresa, Telèfon 938771668 i mail info@agro90.com  posa en coneixement que disposa de les seves dades de caràcter personal especificades en el corresponent registre d’activitats del tractament de l’empresa denominat General d’Administració.

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de la relació contractual entre el titular de la informació i el responsable del tractament i l´esmentada informació personal es conservarà mentre es mantingui la relació contractual o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

Així mateix, i en base al seu consentiment otorgat de forma afirmativa i expressa, ens permet poder enviar-li informació comercial a través de correu electrònic. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment a través del nostre correu electrònic info@agro90.com

La finalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de la informació amb les exclusives finalitats de poder fer efectiu el nostre servei i realitzar la facturació d’aquest.

Els destinataris de la informació són tots els departaments, compartiments, locals i entitats associades en els quals s’organitza AGRO90, S. L. . i no seran cedits a cap tercer excepte en els casos que existeix una obligació legal.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, la informació ja no sigui necessària per a la finalitat que es van lliurar així com retirar el consentiment otorgat. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per al enviament d’informació publicitària per via electrònica. També es pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides, però el tractament dels mateixos estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no s’apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament dels mateixos.