Els dies 23, 24 i 25 d’octubre tenim una cita imprescindible dins del món de l’ecologia, el reciclatge i la sostenibilitat, al nostre país.
Al Palau Firal de Manresa torna la fira referent en sostenibilitat des del 1997, Ecoviure. L’objectiu de la mostra ha estat des dels seus inicis ser un punt de trobada per a particulars i professionals de diferents sectors que treballen per fer possible el consum responsable. Des del seu naixement aquesta trobada ha experimentat un creixement constant en nombre de professionals, empreses i assistents. També s’ha vist incrementat el nombre de sectors compromesos amb el medi ambient.

La fira ha reflectit al llarg de la seva trajectòria els canvis de tendències de l’economia verda, la sostenibilitat i l’ecologia: des de l’alimentació i el tèxtil, passant per les energies renovables en l’àmbit domèstic i industrial, fins a arribar a la biomassa.

El prestigi amb què compta la fira es deu al rigor a l’hora d’acceptar els productes que s’exposen a la mostra, la utilització únicament d’ingredients naturals, la no experimentació amb animals i la identificació d’una marca de conformitat d’acord amb un sistema de control i certificació ecològica; aquests són alguns dels criteris d’admissió que s’han de complir per poder-hi participar. Per altra banda, el caràcter professional de les jornades tècniques assoleixen cada any una posició destacada en aquest d’esdeveniment.

programa-ecoviure-2015-full1

 

 

programa-ecoviure-2015-full2

 

 

 

Documents adjunts