La trajectòria d’AGRO90, SL, amb més de 33 anys d’experiència professional, ha tingut per objectiu donar sempre el millor servei al client, basant-se en el treball d’un ampli equip pluridisciplinar d’enginyers  agronòms, enginyers forestals, biòlegs, geògrafs i ambientòlegs.

El nostre equip

Antoni Valentí
Antoni ValentíEnginyer agrònom
Soci fundador especialitzat en gestió forestal i ramadera. Tècnic en prevenció de riscos laborals. Col·legiat núm. 572 pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Jordi Juan
Jordi JuanBiòleg
Soci de l’empresa AGRO90, especialitzat en gestió forestal i projectes ambientals. Col·legiat núm. 10299 pel Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

Josep M. Dilmé
Josep M. DilméEnginyer agrònom
Soci fundador de l’empresa AGRO90 especialitzat en gestió forestal i plagues. Col·legiat núm. 557 pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Òscar Borràs
Òscar BorràsGeògraf
Especialitzat en en la gestió cadastral, l’ordenació del territori i la protecció civil. Col·legiat núm. 2106 pel Col·legi de Geògrafs.

Anna Gil
Anna GilEnginyera agrònoma
Especialitzada en enginyeria rural, projectes i ajuts d’explotacions ramaderes, realització de pàgines web i cartografia. Tècnica en prevenció de riscos laborals.

Marc Martinez
Marc MartinezAmbientòleg
Especialitzat en l’ordenació del territori i gestió de medi ambient. Número de col·legiat 441 al Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya.

Eduard Bonet
Eduard BonetEnginyer tècnic forestal
Especialitzat en gestió forestal i  cadastre. Col·legiat núm. 4886 pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya.

Queralt Díaz
Queralt DíazEnginyera tècnica agrícola
Especialitzada en explotacions agropecuàries. Col·legiada núm. 5211 pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya.

 

Col·laboradors

Elena Caro – Economista
Bernat Casero – Enginyer Informàtic
Martí Dilmé – Enginyer Tècnic Industrial
Roger Mata – Geòleg
Josep M. Riba – Doctor en Ciències Biològiques
Francisco José Ruiz – Enginyer de Camins, Canals i Ports
David del Rio – Ambientòleg