AGRO90, SL es va crear el desembre de 1989 com a consultoria de serveis dedicada a la realització d’estudis i projectes d’enginyeria agrícola, ramadera, forestal i medi ambient. La trajectòria d’AGRO90, SL, amb més de 25 anys d’experiència professional, ha tingut per objectiu donar sempre el millor servei al client, basant-se en el treball d’un ampli equip pluridisciplinar d’enginyers superiors, enginyers tècnics, biòlegs, geògrafs i ambientòlegs.

Actualment AGRO90, SL està reconeguda pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural, com a ENTITAT D’ASSESSORAMENT AGRARI DE CATALUNYA.

El nostre equip

Antoni Valentí
Antoni ValentíEnginyer agrònom
Soci fundador especialitzat en gestió forestal i ramadera. Tècnic en prevenció de riscos laborals. Col·legiat núm. 572 pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Jordi Juan
Jordi JuanBiòleg
Soci de l’empresa AGRO90, especialitzat en gestió forestal i projectes ambientals. Col·legiat núm. 10299 pel Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

Josep M. Dilmé
Josep M. DilméEnginyer agrònom
Soci fundador de l’empresa AGRO90 especialitzat en gestió forestal i plagues. Col·legiat núm. 557 pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Òscar Borràs
Òscar BorràsGeògraf
Especialitzat en en la gestió cadastral, l’ordenació del territori i la protecció civil. Col·legiat núm. 2106 pel Col·legi de Geògrafs.

Anna Gil
Anna GilEnginyera agrònoma
Especialitzada en enginyeria rural, projectes i ajuts d’explotacions ramaderes, realització de pàgines web i cartografia. Tècnica en prevenció de riscos laborals.

Núria Juan
Núria JuanEnginyera de forests i Eng. Tècn. Agrícola
Especialitzada en explotacions forestals i col·legiada amb el núm. 4224 pel Col·legio de Ingenieros de Montes de Madrid.

Marc Martinez
Marc MartinezAmbientòleg
Especialitzat en l’ordenació del territori i gestió de medi ambient. Número de col·legiat 441 al Col·legi Oficial d’Ambientòlegs de Catalunya.

Gemma Roca
Gemma RocaEnginyera tècnica forestal
Especialitzada en Indústries Forestals. Col·legiada núm. 4861 pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya. Tècnica en Control de Qualitat ISO 9001.

Esther Terradas
Esther TerradasBiòloga
Especialitzada en gestió forestal,  cartografia, sistemes d’informació geogràfica (SIG) i gestió ambiental.

Eduard Bonet
Eduard BonetEnginyer tècnic forestal
Especialitzat en gestió forestal i  cadastre. Col·legiat núm. 4886 pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya.

 

Col·laboradors

Elena Caro – Economista
Bernat Casero – Enginyer Informàtic
Martí Dilmé – Enginyer Tècnic Industrial
Roger Mata – Geòleg
Josep M. Riba – Doctor en Ciències Biològiques
Francisco José Ruiz – Enginyer de Camins, Canals i Ports
David del Rio – Ambientòleg