Ja tenim un nou GPS a AGRO90!

L’hem provat per primer cop en una finca de Castellnou de Bages i funciona de maravella!

Aquest GPS Geoexplorer 6000 permet obtenir la màxima precisió i productivitat en els entorns GNSS més complicats de treball, tals com a zones urbanes i arbrades, gràcies a la nova tecnologia de reducció d’ombra satelital Trimble® Floodlight™. Una autèntica demostració d’innovació i canvi de paradigma al servei dels nostres clients.

El dispositiu té una precisió de posicionament de menys d’1 metre GeoExplorer 6000 i és la plataforma ideal tenir bona informació que millori la presa de decisions a:

Serveis públics:  cartografiat, inventariat i inspeccions d’actius en superfície o enterrats (xarxes, pals, arquetes, etc), modelització de les xarxes de subministrament, etc.

Administració Local:  inventari de mobiliari urbà, senyalització, inspeccions, manteniment d’infraestructures (paviment, zones verdes, etc)

Agricultura i Medi Natural: Partions i amollonaments de muntanyes i vies pecuàries, controls de camp de la PAC, mesurament de jaciments arqueològics, arrencada i reestructuració de vinyers, etc.


Principals característiques i avantatges:

– Receptor GNSS de 220 canals: integrat amb un receptor i antena GPS.

– Tecnologia Trimble Floodlight: combinant tota una gamma d’innovadores tècniques de posicionament, la tecnologia Floodlight augmenta dramàticament la disponibilitat de posicions i millora la precisió a les zones afectades per ombres que obstaculitzen la recepció de senyals dels satèl·lits.

– Càmara de 5 megapixeles amb enfocament automàtic: els treballadors de camp poden prendre fotos amb el dispositiu com a part del flux de treball.

– Mòdem 3.5G: un mòdem que ofereix connexió a Internet en el camp i facilita l’accés continu a dades de mapes en temps real, correccions de xarxes VRS™, i una actualització automàtica de la informació de camp.

– Pantalla llegible a la llum solar: manté una claredat excepcional sota qualsevol condició a l’aire lliure, incloent la llum directa del sol. El text és nítid i fàcil de llegir. Els mapes de fons i el color de les fotos és intens.

– Bateria reemplaçable al camp: proporciona més d’11 hores d’operació GNSS amb una sola càrrega, i pot reemplaçar-se sense necessitat de desconnectar el dispositiu, la qual cosa permet treballar de forma gairebé contínua i redueix el temps d’inactivitat.

– Windows Mobile® 6.5 Professional edition: Una plataforma totalment provada per a dispositius mòbils que permet beneficiar-te de l’accés les últimes funcionalitats i millora de rendiment.