Estudi de danys

 

Estudi de danys

  • Estudi dels danys per ozó en els boscos de Catalunya i Balears. Peticionari: Dirección General de Conservación de la Naturaleza –Ministerio de Medio Ambiente- Estudi anual des de 1996.
  • Estudi de l’estat de la vegetació del Parc Nacional de Cabrera, Illes Balears. Peticionari: Dirección General de Conservación de la Naturaleza –Ministerio de Medio Ambiente- Estudi anual des de 1997.
  • Estudi dels danys per pluja àcida en els boscos de Catalunya i Balears (recollida i analítica foliar). Peticionari: Dirección General de Conservación de la Naturaleza –Ministerio de Medio Ambiente-. Estudi anual des de 1987.
  • Recollida de mostres foliars a les rodalies de les Centrals Tèrmiques de Cercs (Catalunya) i Endesa-Andorra (Aragó). Peticionari: Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF). Anys 1987, 1988 i 1989.
  • Determinació de la presència de Bursaphelencus sp a les Illes Balears. Peticionari: Govern Balear

Informes de sostenibilitat ambiental, informes ambientals i informes d’integració i d’impacte paisatgístic

Projectes realitzats

Planificació de la zonificació del sòl no urbanitzable dels municipis de la D.O.Q. Priorat: Porrera, Gratallops, El Molar, Falset, Poboleda, Torroja del Priorat, Bellmunt del Priorat, El Lloar, La Vilella Alta, la Vilella Baixa i La Morera del Montsant. (PRIORAT)Assistència tècnica pels informes de plans urbanístics (POUM, PP, PE, PMU…) del Departament de Medi Ambient i Habitatge (OTAA BARCELONA)
Assistència tècnica pels informes en sòl no urbanitzable (projectes i Plans Especials en SNU) del Departament de Medi Ambient i Habitatge (OTAA BARCELONA)
POUM Juncosa (LES GARRIGUES)
Pla Director Urbanístic de la Conca d’ Òdena (ANOIA)
Pla Director Urbanístic de les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) de l’Alt Pirineu i Aran (PIRINEU)
POUM Gelida (ALT PENEDÈS)
POUM Sant Esteve Sesrovires (BAIX LLOBREGAT)
POUM Sant Fost de Campsentelles (VALLÈS ORIENTAL)
POUM Tremp (PALLARS JUSSÀ)
POUM Riells i Viabrea (LA SELVA)
MP del PGM Verneda a Sant Adrià de Besòs (BARCELONÈS)
MP del PGOU al sector camp de futbol de Riells i Viabrea (LA SELVA)
MP de NNSS sectors Escletxa-Casernes a Sant Feliu de Codines (VALLÈS ORIENTAL)
MP NNSS remodelació i ampliació zona esportiva Sant Boi de Lluçanès (OSONA)
PP i MP PGOU Santa Maria de Cubelles sector 3.2 Vilanova i la Geltrú (GARRAF)
PP sector Mas de Martí a La Secuita (TARRAGONÈS)
PP sector SUD5 a Berga (BERGUEDÀ)
PP sector SAU 3.1 a Agullana (ALT EMPORDÀ)
PP sector SAU 3.2 a Agullana (ALT EMPORDÀ)
PMU sector Escletxa a Sant Feliu de Codines (VALLÈS ORIENTAL)
PMU sector Cal Conco a Terrassa (VALLÈS OCCIDENTAL)
UA sector Carretera Gironella a Casserres (BERGUEDÀ)
Estudi d’Integració i Impacte Paisatgístic per l’electrificació de les masies de Can Coll, Can Carbassot, Can Berga i Can Pau Boget a Bigues i Riells (VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’Integració i Impacte Paisatgístic per al projecte de reforma de les línies elèctriques al Pla de Bigues a Bigues i Riells (VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’Impacte Ambiental (document ambiental del projecte) per al projecte de reforma de les línies elèctriques al Pla de Bigues a Bigues i Riells (VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’Integració i Impacte Paisatgístic per l’electrificació rural de les Artigues a Vallfogona de Ripollès (RIPOLLÈS)
Estudi d’Impacte Ambiental (document ambiental del projecte) de l’electrificació rural de les Artigues a Vallfogona de Ripollès (RIPOLLÈS)
Estudi d’Integració i Impacte Paisatgístic per a la reconstrucció del Mas les Vinyes a la Vall d’en Bas (GARROTXA)
Estudi d’Integració i Impacte Paisatgístic per a la construcció de la Casa Aulina vinculada a explotació ramadera a la Vall d’en Bas (GARROTXA)
Estudi d’impacte paisatgístic derivat de la construcció d’una nova casa a la finca de Can Puigarnau (Sant Martí de Centelles – OSONA)
Estudi d’impacte paisatgístic per a la reconstrucció de la masia de Can Pots al Parc Natural del Montseny (El Brull – OSONA)
Estudi d’integració i impacte paisatgístic per a la col·locació d’una torre en baixa per a una nau ramadera.(Hostalets de Balenyà – OSONA)
Estudi integració i impacte paisatgístic per al pas d’una línia de mitja tensió pel terme municipals del Figaró-Montmany, l’Ametlla del Vallès i Bigues i Riells (VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’impacte paisatgístic per a la reconstrucció de la masia de Can Viladevall (Caldes de Montbui – VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’impacte paisatgístic per a la reconstrucció d’una masia Llagostera (GIRONÈS)
Estudi d’integració i impacte paisatgístic de la construcció d’una sala polivalent a l’agregat de Matamala. (Les Llosses – RIPOLLÈS)
Informes paisatgístics segons Llei d’Urbanisme de les obres de rehabilitació de les masies de Montmajor (Montmajor – BERGUEDÀ)
Informes paisatgístics segons Llei d’Urbanisme de les obres de rehabilitació de les masies de La Roca del Vallès (La Roca del Vallès – VALLÈS ORIENTAL)
Estudi d’impacte paisatgístic per a les obres d’ampliació del cementiri de Tortellà (GARROTXA)
Estudi integració i impacte paisatgístic de la UP 7 de Banyoles (PLA DE L’ESTANY)
Estudi integració i impacte paisatgístic de la U.A Sector Sud de Sils (LA SELVA)
Informe paisatgístic de l’espai “La Bassa” (Bonmatí – GIRONÈS)
Informe de Sostenibilitat ambiental del Càmping Riudarenes (Riudarenes- LA SELVA)
Estudi paisatgístic per a una explotació de cavalls de cria al paratge de Les Comes (Sant Feliu de Guíxols- BAIX EMPORDÀ)
Estudi d’impacte paisatgístic per a la construcció d’un cobert agrícola al veïnat de Sant Tou (Tordera- MARESME)
Estudi d’impacte paisatgístic del Parc de les Arts Contemporànies (ParcArt) (Cassà de la Selva – GIRONÈS)
Estudi d’impacte paisatgístic del projecte de l’escola d’equinoteràpia i habitatge unifamiliar aïllat (Canet d’Adri- GIRONÈS)
Estudi paisatgístic per a l’ampliació i reforma d’un habitatge al veïnat de les Mateues (Caldes de Malavella- LA SELVA)
Estudi d’avaluació d’impacte ambiental de la construcció de l’enllaç del camí de Lliurona a Bassegoda a la casa del Surerols (Albanyà- ALT EMPORDÀ)
Estudis d’impacte paisatgístic derivat de construccions i instal·lacions de plaques solars fotovoltaiques en diverses finques rústiques
Estudi d’impacte i integració paisatgística de la planta de valorització de residus vegetals d’Alameda-Torrent S.L. (Cassà de la Selva- GIRONÈS)
Estudi d’impacte i integració paisatgística d’un assecador de llenyes propietat d’Alameda-Torrent S.L. (Cassà de la Selva- GIRONÈS)
Estudi d’impacte i integració paisatgística d’un Parc Eqüestre al paratge del “Clot de les Deus” (Porqueres – PLA DE L’ESTANY)
Estudi d’impacte i integració paisatgística d’una hípica a Santa Coloma de Farners (LA SELVA)